DesignConcept 3D

DesignConCept LOGO


Als zelfstandige worden in overleg met de klant zelfstandig idee├źn van concepten tot kunststof eindproducten of halffabricaten.
Producten komen voor in grote tot kleine formaat afmetingen.
Volumes zijn van een enkel stuks tot kleine series of zelfs massaproductie.
Producten zijn reeds gemaakt binnen de consumentenmarkt, consumentenelektronicabranche, automobiel branche en in de hightech mechatronica branche.
Ik maak gebruik van de bij de klant aanwezige software zoals Unigraphics NX en andere gangbare software pakketten.
Werken vanuit thuis behoort tot de mogelijkheden.

Als de klant dat wenst ben ik intermediair of voer ik werkzaamheden uit zelfs tot in een ver gevorderd stadium met betrekking tot onder andere schetsen, construeren en uitdetailleren van product tekeningen, maken van werkplaatstekeningen, voorbereiden van prototypen aanmaak, spuitgietmatrijs en gietmatrijsvoorstellen en matrijstekeningen uitwerken.
Een deel van het werk kan ook bestaan uit het adviseren en begeleiding met betrekking tot het vervaardigen van prototypen producten, haalbaarheidsstudies, productiemethoden, keuze uit gereedschapsmakerijen en adviezen m.b.t. de keuze van de juiste matrijzenmaker.

Communiceren in de Engelse en Duitse taal lukt naar tevredenheid schriftelijk en mondeling.

Het CV met diverse foto's en afbeeldingen is te downloaden via deze link of via de aangegeven internetlink op deze Web pagina.


Go Back

Back to home